Lurvis

Lurvis är en pigg och glad tjej som fått lyckan att bli infångad på Blidö med sina 2 systrar. Den ena systern var något tamare och har redan fått flytta.

Lurvis har sedan tidigare bott på Blidö med en dam som gett henne mat och skydd mot väder och vind. Dessvärre gick hon bort i sjukdom och kvar blev hennes älsklingar. Infångning av sista systern pågår.

Lurvis trivs jättebra ihop med andra katter och har vant sig att vi människor finns runt omkring henne. Men när man kommer allt för nära tycker hon att det är obehagligt och går gärna undan. Hon tros komma från en kattkoloni och är troligen född utomhus.

Lurvis vill gärna ha kattkompis i sitt nya hem. Helst skulle hon vilja bo på landet och få sköta sig själv. Jaga råttor kan hon mer än väl. Men det här med att sitta i knäet och gosa är troligen inget Lurvis kommer att uppskatta.