Rey

Rey är en snäll katt med ett hjärta av guld som söker ett tryggt och lugnt hem, med massa bus.Hon är blyg och osäker så hon behöver tid och tålamod, men när hon har lärt känna dig är hon en trogen vän som gärna följer dig överallt. Rey vill ha mycket trygghet, hon sover allra helst på en dyna bredvid din säng. Hon älskar att bli klappad, men att ligga i knät är ännu lite läskigt.

Hon kuttrar som en liten duva när hon vill prata med dig, och ställer sig ofta på två ben när det är dags för mat. Rey är en livfull katt som är fylld av energi, och hon älskar att leka. Hon önskar sig därför ett hem med plats för lek och bus (gärna frisk luft på en balkong) och allra helst med en rolig och snäll kattkompis!

Rey behöver komma till ett hem utan mindre barn. Hon behöver få vara innekatt i sitt nya hem!