Vilde

Vilde har en lång och trasig historia bakom sig. Han kom till oss i en privat omplacering då hans nuvarande ägare inte kände att han trivdes hos dem. Vilde är född i Portugal och blev tagen från sin mor i en allt för tidig ålder vilket har gjort att han har blivit mycket rastlös och lite stressad.

I Portugal växte han upp som utekatt och har sedan han kom till Sverige bott inomhus vilket han inte trivs med.

Vilde söker nu ett hem med obegränsad utevistelse, gärna ute på landet med få andra hus och grannar. Vilde vill bo som ensamkatt och få mycket uppmärksamhet och aktivering.
Vilde är underbart snäll och gosig men kan markera ibland och är ingen katt för ett hus med småbarn. Han behöver nu får lugn och ro med trygghet och slippa flytta runt mer. Vilde kommer att bli en perfekt råttjägare men han vill också kunna ligga på soffan. Vilde jamar mycket och även nattetid ibland så detta får inte vara ett problem i hans nya hem.