Humle

Humle kom in tillsammans med Humla till oss när deras husse hade avlidit. Ingen verkar ha gett Humle någon mänsklig kontakt eller kärlek tidigare då han är mycket rädd för människor. Vi jobbar med honom varje dag och han gör redan framsteg.
Humle vet inte alls att vi vill väl och även om han låter sig strykas med en vante när han är stilla på marken kan han också bitas om han blir riktigt trängd. Han söker nu efter ett dedikerat jourhem som verkligen är redo att ge honom massor av tid och kärlek. Vi vet att han en dag kommer att spinna och njuta vid beröring men det är en lång väg att gå. Han kräver daglig övning och skulle må bäst av att komma till ett jourhem som har en eller flera tama katter som kan hjälpa honom ur skalet. Humle älskar nämligen andra katter och vill gärna gömma sig bakom dem. En stor kille med ett stort hjärta, han behöver bara en chans