Mimosa

Mimosa är en av de två katter vi fick in som var otroligt utmärglade. Hon har överlevt grovt djurplågeri och detta har kostat henne. I dagsläget så är hennes vikt bra men som det ser ut nu kommer hon att kräva behandling och veterinärkoll av hennes öron livet ut. Detta är på grund av att hon gått i flera år med svår skabb i öronen som har skadat dem.
Vi vill alltså hitta ett hem till henne med kattsällskap som kan komma till oss ca 2/3 ggr om året och få en kostnadsfri konsultation på öronen. Dock lär hon behöva medicineras och tvätta öronen regelbundet vilket hemmet själv måste klara av.
Till personligheten är Mimosa en liten prinsessa på ärten! Hon är mycket försiktig av sig men också otroligt snäll. Du får gärna gosa, bära och klappa henne utan problem. Hon tycker om andra katter om de är snälla mot henne.