kelly

Kelly är en av de två katter vi fick in som var otroligt utmärglade. Hon har överlevt grovt djurplågeri och detta har kostat henne. I dagsläget så är hennes vikt bra men som det ser ut nu kommer hon att kräva behandling och veterinärkoll av hennes öron livet ut. Detta är på grund av att hon gått i flera år med svår skabb i öronen som har skadat dem.
Vi vill alltså hitta ett hem till henne utan kattsällskap som kan komma till oss ca 2/3 ggr om året och få en kostnadsfri konsultation på öronen. Dock lär hon behöva medicineras och tvätta öronen regelbundet vilket hemmet själv måste klara av.

Till personligheten är Kelly en liten primadonna. Gosigare och snällare katt finns inte! Hon älskar att ta en promenad i koppel eller att leka med kattmynta som är hennes favorit. Kelly har fått slåss om sin mat för att överleva och detta har gjort att hon inte längre tolererar andra katter. Hon söker nu ett hem som ensamkatt men hos en familj som är hemma mycket med henne då hon inte gillar att vara helt ensam.

Kelly har medverkat i tv så man kan säga att hon är en världsvan tjej! Bra barnkatt!