Katter som funnit nya hem

Här kan du finna de katter som vi omplacerat sedan sommaren 2015. Har du som ny ägare hälsning eller bilder på din katt som du adopterat från oss, får du gärna dela med dig av det, mejla oss då på info@kattpensionat.com.

 

Lola BOKAD

Lola
Hona född 2014
Inne/utekatt

Social, bestämd och aktiv tjej som söker nytt hem utan andra katter och med massor av kärlek!

Timjan (BOKAD)

Timjan (fiffié)
Hona född 2018
Innekatt

Timjan är så snäll men försiktig av sig. Hon söker ett hem med Dragon utan barn.

Ella

Ella
Hona född 2007
Inne/utekatt

Ella är en mycket avvaktande tjej som är gosig när du har vunnit hennes förtroende. Hon vill bo som ensamkatt och hon vill ha ett lugnt hem utan små barn.

Zebbe BOKAD

Zebbe
Hane född 2013
Inne/utekatt

Zebbe är världens snällaste och goaste kille! Han har tyvärr ett enormt överbett som gör att han kräver daglig tandborstning för att må bra. Zebbe älskar att kela och vara där du är. Han går bra ihop med andra katter men kan också bo ensam.

Simba

Simba
Hane född 2016
Inne/utekatt

Simba är en mycket social, busig och aktiv kille. Han söker ett hem med massor av aktivering och bus! Helst som ensamkatt.

Malva

Hona
Född 2017
Innekatt

Söker Jourhem

Malva söker ett jourhem/permanent hem där hon får lugn och ro. Hon tycker om andra katter och har gärna sällskap av annan social katt. Malva är mycket försiktig och kan fräsa om hon blir stressad. Söker hem utan småbarn.

Zi

Hona
Född 2018
Innekatt
Bokad

Zi är en mycket snäll och försynt tjej som vill flytta ihop med sin syster Zu. Hon älskar att gosa i ditt knä och mysa men är lite försiktig med nya människor.

Lisa

Hona
Född 2010
Inne/utekatt
Bokad

Lisa är en mycket snäll och go dam. Hon älskar att gosa och parta med dig. Hon går bra som ensamkatt men kan bo med andra katter om de är snäll och lugna. Lisa söker ett lugnt hem med mycket kärlek.

Zezar

Hane
Född 2018

Innekatt
Bokningsbar

Zezar är en mycket snäll men lite försynt kille som gärna vill ha ett lugnt hem. Han trivs med andra katter och kan bli en bra vän till din katt. Han är mycket snäll och lugn.

Milda

Hona
Född 2018
Innekatt
Bokningsbar

Milda kom till oss från Orsa. Hon är mycket försiktig och litar inte helt på människor än. Hon söker ett hem med andra snälla katter och massor med kärlek!