Katter som funnit nya hem

Här kan du finna de katter som vi omplacerat sedan sommaren 2015. Har du som ny ägare hälsning eller bilder på din katt som du adopterat från oss, får du gärna dela med dig av det, mejla oss då på info@kattpensionat.com.

 

Lisa

Hona
Född 2010
Inne/utekatt
Bokad

Lisa är en mycket snäll och go dam. Hon älskar att gosa och parta med dig. Hon går bra som ensamkatt men kan bo med andra katter om de är snäll och lugna. Lisa söker ett lugnt hem med mycket kärlek.

Zezar

Hane
Född 2018

Innekatt
Bokningsbar

Zezar är en mycket snäll men lite försynt kille som gärna vill ha ett lugnt hem. Han trivs med andra katter och kan bli en bra vän till din katt. Han är mycket snäll och lugn.

Milda

Hona
Född 2018
Innekatt
Bokningsbar

Milda kom till oss från Orsa. Hon är mycket försiktig och litar inte helt på människor än. Hon söker ett hem med andra snälla katter och massor med kärlek!

Svante

Hane
Född 2015
Utekatt
Bokningsbar

Svante är en stor och gosig kille! Han kom till oss i en privat omplacering. Han söker ett hem som ensamkatt där han får gå ut och där han inte behöver bo med småbarn.

Pelle

Hane
Född 2013
Inne/utekatt
Bokad

Pelle är en mycket snäll och kelig kille! Han älskar människor och att mysa.
Pelle kan bo med eller utan andra katter.

Birde

Hona
Född 2014
Innekatt
Bokad

Birdie är en otroligt söt och gosig tjej! Hon är försiktig av sig och gillar inte barn eller oväsen. Hon vill komma till en lugn familj med andra snälla katter där hon får massvis av kärlek!

Birdie har tagit bort många tänder och kräver daglig tandborstning livet ut!

Mississippi

Mississ kom åter då det inte fungerade i det nya hemmet. Hon bråkade med deras andra katt.
Nu har hon fått flytta runt så mycket att nästa hem måste bli hennes permanenta! Hon måste bli en ensamkatt och hon måste kunna gå ut som hon vill, så antigen någon som bor ute på landet eller att hon får bli en stallkatt

Mire

Mire kommer tillsammans med sin två syskon från Orsa där de hade fötts på en bondgård och de kom in till oss så bonden inte kunde ha kvar dem och ville inte avliva dem.
Försiktig liten kille som vill ha en trygg kattkompis i sitt nya hem

Myre

Hane
Född 2018
Innekatt
Bokningsbar

Myre kommer tillsammans med sina två syskon från Orsa där de hade fötts på en bondgård och de kom in till oss så bonden inte kunde ha kvar dem och ville inte avliva dem.
Försiktig liten kille som vill ha en trygg kattkompis i sitt nya hem

Myrnis

Myrnis kommer tillsammans med sin två bröder från Orsa där de hade fötts på en bondgård och de kom in till oss så bonden inte kunde ha kvar dem och ville inte avliva dem.
Försiktig liten tjej som vill ha en trygg kattkompis i sitt nya hem