Katter som funnit nya hem

Här kan du finna de katter som vi omplacerat sedan sommaren 2015. Har du som ny ägare hälsning eller bilder på din katt som du adopterat från oss, får du gärna dela med dig av det, mejla oss då på info@kattpensionat.com.

 

Vera

Hona
Född 2009
Innekatt
Bokningsbar

Vera kom till oss då husse gått bort. Detta har satt spår i henne och hon är ibland lite deppig. Hon behöver massor av kärlek i sitt nya hem och daglig tandborstning. Hon tycker mycket om andra katter och vill gärna ha sällskap av en snäll katt i sitt nya hem.

Selma

Selma är en mycket försiktig fröken som kommer från Ekerö är hon sprungit ute stora delar av sitt liv. Hon är inte van vid människor och tycker att vi är läskiga. Nu söker hon ett permanent hem eller ett jourhem som kommer att jobba med henne och ge henne trygghet och stabilitet.
Hon tycker inte om andra katter så gärna hos dig som inte har andra djur.

Sigge

Sigge är en mycket kärvänlig kille. Han älskar att kela, vara med barn och att äta. Han tycker däremot inte om hundar. Sigge söker nu ett eget hem, gärna i en barnfamilj som han är van vid, han vill få gå ut och få enormt mycket kärlek!

Sara

Sara är en lugn och mycket kelig dam. Hon tycker om att gosa och spinner gärna för dig. Sara kom till oss då hennes matte hamnat på sjukhus.

Utekatt/Innekatt med balkong/koppel promenader

Morris

Hane
Född 2016
Innekatt
Bokad

Morris kommer från andra chansen mora/orsa och har lite svårt att lita på människor. Han behöver trygghet och stabilitet i sitt nya hem gärna med en rygg kattkompis.

Viking

Hane
Född 2016
Innekatt
Bokningsbar

Vikting kom till oss från Andra chansen mora/orsa. Han är mycket snäll men lite försiktig. Han söker nu ett nytt hem med eller utan kattkompis där han får kärlek och gos!

Han finns nu på Java Whiskers! 

Smirre

Hane
Född 2018
Innekatt
Bokningsbar

Smirre kom till oss från Andra chansen orsa/mora. Han är lite försiktig men mycket snäll. Han söker nu ett hem gärna med annan snäll kattkompis där han får kärlek och trygghet!

O’Malley

Hane
Född 2011
Innekatt
Bokningsbar

O’Malley eller Pappakatt som han kallats kom till oss från Färingsö där han härjat runt som hemlös i många år. Han är mycket på sin vakt och smäller gärna till om han blir osäker. Men bakom hans tuffa sida finns en riktig kelgris. Han älskar att gosa och myser gärna tätt intill dig när han litar på dig, du måste bara komma genom hans skal. Han har opererat bort två huggtänder och två FORl tänder så regelbundna tandkollar minst en gång årligen krävs för att hålla koll på honom. Han har varit med om mycket och vi vill nu att han ska få ett lugnt hem, utan småbarn eller andra katter/djur där han kan få sova, mysa och bara leva livet som innekatt.

Poo

Poo är en försiktig men såååå kelig kille! Han söker ett hem med eller utan kattkompisar där han får kärlek och mycket mys.

Neva

Neva är en stor snäll tjej som säker ett lugnt hem ihop med sin dotter Wissla. Hon är mycket kelig och trevlig. Passar bra som innekatt!