Katter som funnit nya hem

Här kan du finna de katter som vi omplacerat sedan sommaren 2015. Har du som ny ägare hälsning eller bilder på din katt som du adopterat från oss, får du gärna dela med dig av det, mejla oss då på info@kattpensionat.com.

 

Svante

Hane
Född 2015
Utekatt
Bokningsbar

Svante är en stor och gosig kille! Han kom till oss i en privat omplacering. Han söker ett hem som ensamkatt där han får gå ut och där han inte behöver bo med småbarn.

Pelle

Hane
Född 2013
Inne/utekatt
Bokad

Pelle är en mycket snäll och kelig kille! Han älskar människor och att mysa.
Pelle kan bo med eller utan andra katter.

Birde

Hona
Född 2014
Innekatt
Bokad

Birdie är en otroligt söt och gosig tjej! Hon är försiktig av sig och gillar inte barn eller oväsen. Hon vill komma till en lugn familj med andra snälla katter där hon får massvis av kärlek!

Birdie har tagit bort många tänder och kräver daglig tandborstning livet ut!

Mississippi

Mississ kom åter då det inte fungerade i det nya hemmet. Hon bråkade med deras andra katt.
Nu har hon fått flytta runt så mycket att nästa hem måste bli hennes permanenta! Hon måste bli en ensamkatt och hon måste kunna gå ut som hon vill, så antigen någon som bor ute på landet eller att hon får bli en stallkatt

Mire

Mire kommer tillsammans med sin två syskon från Orsa där de hade fötts på en bondgård och de kom in till oss så bonden inte kunde ha kvar dem och ville inte avliva dem.
Försiktig liten kille som vill ha en trygg kattkompis i sitt nya hem

Myre

Hane
Född 2018
Innekatt
Bokningsbar

Myre kommer tillsammans med sina två syskon från Orsa där de hade fötts på en bondgård och de kom in till oss så bonden inte kunde ha kvar dem och ville inte avliva dem.
Försiktig liten kille som vill ha en trygg kattkompis i sitt nya hem

Myrnis

Myrnis kommer tillsammans med sin två bröder från Orsa där de hade fötts på en bondgård och de kom in till oss så bonden inte kunde ha kvar dem och ville inte avliva dem.
Försiktig liten tjej som vill ha en trygg kattkompis i sitt nya hem

Vera

Hona
Född 2009
Innekatt
Bokningsbar

Vera kom till oss då husse gått bort. Detta har satt spår i henne och hon är ibland lite deppig. Hon behöver massor av kärlek i sitt nya hem och daglig tandborstning. Hon tycker mycket om andra katter och vill gärna ha sällskap av en snäll katt i sitt nya hem.

Selma

Selma är en mycket försiktig fröken som kommer från Ekerö är hon sprungit ute stora delar av sitt liv. Hon är inte van vid människor och tycker att vi är läskiga. Nu söker hon ett permanent hem eller ett jourhem som kommer att jobba med henne och ge henne trygghet och stabilitet.
Hon tycker inte om andra katter så gärna hos dig som inte har andra djur.

Sigge

Sigge är en mycket kärvänlig kille. Han älskar att kela, vara med barn och att äta. Han tycker däremot inte om hundar. Sigge söker nu ett eget hem, gärna i en barnfamilj som han är van vid, han vill få gå ut och få enormt mycket kärlek!