Katter som funnit nya hem

Här kan du finna de katter som vi omplacerat sedan sommaren 2015. Har du som ny ägare hälsning eller bilder på din katt som du adopterat från oss, får du gärna dela med dig av det, mejla oss då på info@kattpensionat.com.

 

Zaq

Supertrevlig och kelen kille som hoppar upp mot din hand för att du ska klappa mer. Han älskar alla människor och går bra ihop med andra katter men kan även bo som ensamkatt. Trygg och stabil kille!

Viggo

Viggo är en lugn och cool kille som glider runt utan att göra så mycket väsen för sig. Han kom i en privat omplacering. Han är van att kunna gå ut och vill fortsätta med det i sitt nya hem. Viggo är en lämplig barn/första- katt. Han är urgullig mot alla människor men kan vara lite av ett bråktroll mot andra katter.

Randi

Snäll liten tjej som gärna vill lukta på dig innan hon vill gosa. Är en social och trevlig tjej som gärna ligger och slappar. Vill flytta med sin kille Lilla Björn.

Lilla Björn

Snäll och trevlig kille som är något försiktig mot nytt folk. När han känner dig är han översocial och älskar att mysa. Vill flytta med sin tjej Randi.

Stina

Stina är en urgullig tjej som älskar att gosa. Hon är van vid andra katter, åka bil samt barn. Stina har ett krav- hon vill kunna gå ut i sitt nya hem. För övrigt är hon en cool katt som lätt anpassar sig i nya miljöer. Kan bo som ensamkatt eller med andra katter.

 

Cody

Supergosig och social kille som älskar mat och andra katter. Han kommer alltid fram för att gosa och mysa. Kan bo som ensamkatt eller med andra katter. Som inne- eller utekatt.

Cody måste bantas i sitt nya hem och utfodras med Hill’s Metabolic.

Cody finns att besöka på Lill-Skansen!

Benny

En bestämd kille som gärna gosar men på hans egna villkor. Social och pigg kille som gärna är med där det händer saker. Är inte förtjust i andra katter så han vill vara ensamkatt i sitt nya hem.

Emil

Emil är en pratglad kille som gärna vill ha din uppmärksamhet hela tiden. Han är väldigt lätthanterlig och gosig. Emil går bra ihop med andra katter, men skulle även kunna flytta som ensam katt. Ett krav är att han får någon form av utevistelse.

Bowser

Nyfiken, pigg och gosig tjej som är lätt att hantera på alla sätt. Bowser är van vid barn och andra katter. Ett krav är att Bowser får flytta med sin kompis Yoshi.

Yoshi

Yoshi är en supergosig kattflicka, som kan vara lite försiktig vid första mötet. Hon älskar att vara ute. Hon är van vid barn och andra katter. Yoshi vill flytta med sin bästa kompis Bowser!