Katter som funnit nya hem

Här kan du finna de katter som vi omplacerat sedan sommaren 2015. Har du som ny ägare hälsning eller bilder på din katt som du adopterat från oss, får du gärna dela med dig av det, mejla oss då på info@kattpensionat.com.

 

Bianca

Supersocial och busig liten tjej som älskar all uppmärksamhet och gos. Kan bo med andra katter eller som ensamkatt.

Bernad

Superkelen kille som älskar gos och borstning. Går super bra ihop med andra katter men kan även bo som ensamkatt.

Sallie

Superkelen och trevlig flicka när hon känner dig, kan ta några dagar innan hon landat i nya miljöer. Lugn och fin tjej. Kan bo med andra katter eller som ensamkatt.

Peach

Supermysig och lätthanterlig kille som älskar att gosa. Van vid barn och hundar. Kan flytta som ensamkatt eller med kattkompis.

Soap

Soap är en supertrevlig liten flicka med en otrolig personlighet! Alltid snäll oavsett om det är hos veterinären eller hemma. Snällare katt får man leta efter. Hon älskar att bli kliad på magen och lägger sig gärna på rygg för att visa det. Hon följer gärna med dig runt i hemmet som en hund och säger välkommen hem. Passar perfekt som första katt. Kan bo som ensamkatt eller med andra katter. Hon bråkar absolut inte utan går undan för bråk.
Van innekatt men kan gå ut om det finns möjlighet. Dock inget krav.

Frisco

Supergullig och kelsjuk kille som gillar barn och alla som ger honom uppmärksamhet. Kan bo som inne eller utekatt. Ensamkatt eller med andra katter. Lämplig barn/första katt.

Nicolas

Nicolas är världens gulligaste kille! Han tros vara en så kallad ”sommarkatt”. Han sågs springa på vägarna runt Solgläntan i 1,5års tid och blev allt magrare. Till slut fångades han in med fälla. Efter mycket ”tvångsgosande” insåg han vad han missat. Och ojojoj vilken kelgris han blev. Han må har sina ärr och trasiga öron men döm honom inte efter utseendet. En katt med riktigt mjuk och underbart psyke som bara älskar att gosa in sig i dig. Han verkar trivas bäst själv men kan säkerligen även bo med andra katter.

Zaq

Supertrevlig och kelen kille som hoppar upp mot din hand för att du ska klappa mer. Han älskar alla människor och går bra ihop med andra katter men kan även bo som ensamkatt. Trygg och stabil kille!

Viggo

Viggo är en lugn och cool kille som glider runt utan att göra så mycket väsen för sig. Han kom i en privat omplacering. Han är van att kunna gå ut och vill fortsätta med det i sitt nya hem. Viggo är en lämplig barn/första- katt. Han är urgullig mot alla människor men kan vara lite av ett bråktroll mot andra katter.

Randi

Snäll liten tjej som gärna vill lukta på dig innan hon vill gosa. Är en social och trevlig tjej som gärna ligger och slappar. Vill flytta med sin kille Lilla Björn.