Katter som funnit nya hem

Här kan du finna de katter som vi omplacerat sedan sommaren 2015. Har du som ny ägare hälsning eller bilder på din katt som du adopterat från oss, får du gärna dela med dig av det, mejla oss då på info@kattpensionat.com.

 

Lilla Björn

Snäll och trevlig kille som är något försiktig mot nytt folk. När han känner dig är han översocial och älskar att mysa. Vill flytta med sin tjej Randi.

Stina

Stina är en urgullig tjej som älskar att gosa. Hon är van vid andra katter, åka bil samt barn. Stina har ett krav- hon vill kunna gå ut i sitt nya hem. För övrigt är hon en cool katt som lätt anpassar sig i nya miljöer. Kan bo som ensamkatt eller med andra katter.

 

Cody

Supergosig och social kille som älskar mat och andra katter. Han kommer alltid fram för att gosa och mysa. Kan bo som ensamkatt eller med andra katter. Som inne- eller utekatt.

Cody måste bantas i sitt nya hem och utfodras med Hill’s Metabolic.

Cody finns att besöka på Lill-Skansen!

Benny

En bestämd kille som gärna gosar men på hans egna villkor. Social och pigg kille som gärna är med där det händer saker. Är inte förtjust i andra katter så han vill vara ensamkatt i sitt nya hem.

Emil

Emil är en pratglad kille som gärna vill ha din uppmärksamhet hela tiden. Han är väldigt lätthanterlig och gosig. Emil går bra ihop med andra katter, men skulle även kunna flytta som ensam katt. Ett krav är att han får någon form av utevistelse.

Bowser

Nyfiken, pigg och gosig tjej som är lätt att hantera på alla sätt. Bowser är van vid barn och andra katter. Ett krav är att Bowser får flytta med sin kompis Yoshi.

Yoshi

Yoshi är en supergosig kattflicka, som kan vara lite försiktig vid första mötet. Hon älskar att vara ute. Hon är van vid barn och andra katter. Yoshi vill flytta med sin bästa kompis Bowser!

Micho

Micho kom till Solgläntan i ett hittegods. Ägaren lyckades hittas men dom ville ej ha tillbaka katten. Micho blev då omplacerad till ett hem. Idag kom han tyvärr tillbaka då han är en mycket aktivare katt än vi trott. Micho beteer sig precis som en blandning av oriental/siames/abessinier. Mycket prat, översocial kille som ständigt vill vara med, om det så är i köket eller på toan. Han älskar mat och säger till om den inte serveras i tid. Han är en katt med mycket energi. Ej första katt.