Katter vi minns

 

Jolpe

Jolpe är en mycket försiktig men mycket kelig liten kille. Han älskar att gosa och mysa när du är lugn. Han kan bo med eller utan andra katter men bör hållas inne tills hans är trygg nog att ev. bli utekatt.

Nelma

Nelma är en mycket snäll och gullig tjej. Hon är lugn och söker ett lugnt och tryggt hem. Hon kan bo med eller utan andra katter.

Missouri

Missouri är en underbar och mycket liten kattjej. Torts att hon är snart två år så har hon storleken av en ungkatt. Hon kom åter till oss då hennes ägare skulle flytta. Vi letar nu efter ett hem med mycket kärlek och tålamod för att träna denna lilla försiktiga tjej. Hon går bra ihop med andra katter och är mest van att vara inomhus. Missouri måste ha kattkompis i sitt nya hem.

Mazarin

Mazarin är en underbar herre med hjärtat på rätt ställe! Han vill bara mysa och vara till lags. Mazarin kom hit i ett djurskyddsärende och har inte haft mat och matten framme vilket gjort honom mycket mager. Han kräver extra överseende i sitt nya hem. Mazarin måste flytta ihop med sin bästis Loranga. De vill gärna få chans att gå ut men kan även bli innekatter.

Nada

Nada är en lite liten kattunge med stor personlighet! Mat är det bästa hon vet och hon är inte sen med att säga till om du glömt att ge henen godis. Ur en liten mun kommer ett högt jam! Nada är fortfarande lite blyg men går lätt att bära och klappa bara du är lugn. Hon älskar andra katter och vill gärna flytta ihop med en annan katt från katthemmet eller till en familj där det redan finns katter