Här kan du se våra smådjur som går att adoptera!

Alla våra smådjur önskar sig ett hem med en ansvarsfull och påläst ägare som vill ge dem mycket tid och kärlek. För att adoptera ett smådjur från oss måste man följa reglerna för burmåtten som finns att hitta på jordbruksverkets hemsida.

Våra kaniner kostar 900kr styck

Är du intresserad av att adoptera något djur är du välkommen att maila oss på info@kattpensionat.com

Kiwi
Hane

Kiwi kom hit efter att ha hittats ute. Han är väldigt social och troligtvis ganska ung. Han söker ett hem där han kan få en kompis.

 

Kiwi har under de senaste månaderna bott i ett jourhem och de har skickat en hälsning:

Hans jourhem hälsar att han är väldigt social och nyfiken och älskar att vara utanför buren för att springa fritt i lägenheten. Han är en riktig myskille – han får aldrig nog av klappning och man får akta fötterna när man går för han vill gärna vara väldigt nära. Han blev rumsren på bara några dagar efter han flyttade hit, även om en olycka kan i sällsynta fall ske. Kiwi är verkligen värd att hitta sitt permanenta hem som kan ge honom all den kärlek han behöver. Det är svårt att inte smälta av Kiwi när han står i luckan till buren med sina söta små vita tassar och ber om klappning (eller kanske lite hö).”

Putte

En fin men bestämd tupp som söker en flock med hönor att ta hand om.
Putte kom till oss via länsstyrelsen då han hittades ute mitt inne i stan, nu vill han flytta ut på landet!

Fredrik
Kastrerad hane

Fredrik kom till oss efter att ha hittats ute, vi har med andra ord ingen ordentlig bakgrundsinfo om honom. Han är en snäll och trygg kanin som gärna vill bli klappad och bortskämd.
Fredrik önskar sig ett hem där han får gott om utrymme att röra sig på, kanske med en snäll kaninhona som kompis.

Grålle
Kastrerad hane
 
Grålle är en livlig och framåt kille med stor personlighet. Han är ovan vid hantering och är ingen goskanin. Han söker ett hem där han får mycket plats att röra på sig då han är full av energi, gärna frigående inomhus så han får vara med i vardagen.