Här kan du se våra smådjur som går att adoptera!

Alla våra smådjur önskar sig ett hem med en ansvarsfull och påläst ägare som vill ge dem mycket tid och kärlek. För att adoptera ett smådjur från oss måste man följa reglerna för burmåtten som finns att hitta på jordbruksverkets hemsida.

Våra kaniner kostar 900kr styck

Är du intresserad av att adoptera något djur är du välkommen att maila oss på info@kattpensionat.com

Grålle
Kastrerad hane
 
Grålle är en livlig och framåt kille med stor personlighet. Han är ovan vid hantering och är ingen goskanin. Han söker ett hem där han får mycket plats att röra på sig då han är full av energi, gärna frigående inomhus så han får vara med i vardagen.

Ursula

Ursula är ett charmigt yrväder som alltid har ena örat på sned.
Hennes ålder är okänd men hon är en vuxen kanin som är lite lurvig och behöver regelbunden pälsvård. Ursula är en rolig och framåt kanin som kan ha bestämda åsikter och skulle passa utmärkt som frigående i det lite mer kaninvana hemmet, gärna med en pigg och snäll kompis.

Pricken

Pricken är en busig liten kaninunge som kom till oss då hans ägare inte kunde ha honom kvar. Pricken vill komma till ett hem med mycket sällskap och utrymme att springa på, gärna med en snäll kaninkompis. Då Pricken fortfarande är liten, uppskattningsvis ca 3 månader, är han inte kastrerad.

Solveig

Solveig är en kanin med mycket fart i benen. Hon vill flytta till ett hem där hon får gott om plats att röra på sig, allra helst frigående inomhus eller i en stor inhägnad ute. Hon är inte jättevan vid att bli hanterad men hon är väldigt snäll, dock är hon ingenting för en barnfamilj. Vi tror att hon hade uppskattat att få en kompis i sitt nya hem.