Djurklinik

Vallentuna kattcenter AB har en egen djurklinik med vår veterinär Moa Laurell på Solgläntan. Vi tar emot katter, hundar och övriga smådjur för diverse åkommor. Vi har möjlighet att bl.a. vaccinera,  utfärda pass, besikta ditt djur samt även möjlighet att utföra medicinska utredningar med blodprov och urinprov mm. Vi kastrerar katter, hankaniner samt utför enklare operationer.

Avlivning
Att låta sin älskade familjemedlem få somna in är nog det svåraste beslutet man kan ta.
Vi kan erbjuda er en stillsam sista stund enligt era önskemål, antingen på kliniken eller i ert hem. Vi hjälper även till med  kremering.

I vår butiksdel kan du köpa tillbehör och vi har även försäljning av Hill’s frisk- och veterinärfoder.

Vi har även möjlighet att göra hembesök om ni hellre önskar detta. Utöver detta vaccinerar vi även hästar. Prislista finner du här.

Moa Laurell är Legitimerad veterinär sedan 2013 och har tidigare arbetat som smådjursveterinär på Mälarhöjdens Veterinärpraktik och för den ideella organisationen VOOV. Hennes intresseområden är hudsjukdomar, internmedicin och förebyggande djurhälsovård.

Tidsbokning görs enklast via info@kattpensionat.com, alternativt telefon 08-510 235 13. Vi svarar i telefon i mån av tid kl 8-15 mån-fredag.