Djurklinik

 

 

Vallentuna kattcenter AB har en egen veterinärklinik med vår veterinär Moa Laurell på Solgläntan. Vi tar emot katter, hundar och övriga smådjur för diverse åkommor. Vi har möjlighet att bl.a. vaccinera, chipmärka, utfärda pass, besikta ditt djur samt även möjlighet att utföra medicinska utredningar med blodprov och urinprov mm. Vi kan kastrera din katt eller göra andra operationer. Akuta operationer utförs i mån av tid.

 

Avlivning
Att låta sin älskade familjemedlem få somna in är nog det svåraste beslutet man kan ta.
Det är den sista kärlekshandling man kan ge sitt djur att låta den få slippa lida.
Ofta kan det kännas bra att slippa åka iväg och att djuret får vara i sin hemmiljö in i det sista. Vi hjälper också till med vanlig kremering eller separat kremering. Då får du tillbaka askan i en urna enligt dina önskemål.

 

I vår butiksdel kan du köpa tillbehör och vi har även försäljning av Hill’s frisk- och veterinärfoder.

Vi har även möjlighet att göra hembesök om ni hellre önskar detta. Utöver detta vaccinerar vi även hästar. Prislista finner du här.

 

Moa Laurell är Legitimerad veterinär sedan 2013 och har tidigare arbetat som smådjursveterinär på Mälarhöjdens Veterinärpraktik och för den ideella organisationen VOOV. Hennes intresseområden är hudsjukdomar, internmedicin och förebyggande djurhälsovård.

 

 

Anna Carlsund tog veterinärexamen 2012 och har tidigare jobbat på Djursjukhuset Albano, Falu Djursjukhus och Mälarhöjdens veterinärpraktik.

 

 

 

 

Alla besök bokas via telefon 08-510 235 13, vi har telefontid vardagar mellan kl 8-15, övrig tid telefonsvarare. Det går även bra att boka via mail, info@kattpensionat.com