Vallentuna kattcenter AB

Vår egen veterinärklinik

Veterinär Moa Laurell

Vallentuna kattcenter AB har en egen djurklinik med vår veterinär Moa Laurell på Solgläntan. Vi tar emot katter, hundar och övriga smådjur för diverse åkommor. Vi har möjlighet att bl.a. vaccinera,  utfärda pass, besikta ditt djur samt även möjlighet att utföra medicinska utredningar med blodprov och urinprov mm. Vi kastrerar katter, hankaniner samt utför enklare operationer.

I vår butiksdel kan du köpa tillbehör och vi har även försäljning av Hill’s frisk- och veterinärfoder.

Avlivning
Att låta sin älskade familjemedlem få somna in är nog det svåraste beslutet man kan ta.
Vi kan erbjuda er en stillsam sista stund enligt era önskemål, antingen på kliniken eller i ert hem. Vi hjälper även till med  kremering.

Vi har även möjlighet att göra hembesök om ni hellre önskar detta. Utöver detta vaccinerar vi även hästar. Prislista finner du här.

Tidsbokning görs enklast via info@kattpensionat.com, alternativt telefon 08-510 235 13. Vi svarar i telefon i mån av tid kl 8-15 mån-fredag.

Moa Laurell

Moa Laurell är Legitimerad veterinär sedan 2013 och har tidigare arbetat som smådjursveterinär på Mälarhöjdens Veterinärpraktik och för den ideella organisationen VOOV. Hennes intresseområden är hudsjukdomar, internmedicin och förebyggande djurhälsovård.

Kontakta oss

$

Grävelsta 16 186 92 VALLENTUNA

$

08-510 235 13

$

info@kattpensionat.com

$

info@vallentunakattcenter.se

Öppettider Pensionat

Alla dagar:  10:00 - 11:00

Helgfri måndag: 10-11 och 18-19

Helgfri torsdag: 10-11 och 18-19

Nyårsdagen, Midsommardagen & Julafton: Stängt

Öppettider Veterinärklinik

Måndag - torsdag 8.30-14.00

Fredag: Stängt

Stängt röda dagar och helger