Butik

 

Välkommen in till Vallentuna Kattcenters egna kattbutik, här kan du hitta allt onödigt och oumbärligt för kattälskaren. Butiken är belägen i Solgläntans entré och är perfekt att kika runt medan du väntar på din tur hos veterinären eller när du hämtar din katt efter en veckas semestervistelse på pensionatet.

 

Vi har alla presentartiklar som en kattälskare kan tänkas behövas. Vi har varor från kända konstnärer såsom Lisa Larsson och Rosina Wachtmeister. Du finner
allt från gosedjur till örhängen hos oss.

När du vill skämma bort din misse lite extra säljer vi även olika sorters tillbehör för din katt, som till exempel katthalsband, leksaker och kattgodis.

 

Har din katt besökt veterinären och blivit rekommenderad behandling av något slag har vi även ett sortiment utav veterinärvårdsprodukter som du kan införskaffa i butiken. Vi är dessutom återförsäljare av Hill’s frisk- och veterinärfoder, så om du funderar på att fylla på med nytt foder till din katt hjälper vi dig att hitta det allra bästa för just den.

 

 

Om du inte har vägarna förbi Solgläntan finns vår present- och zoobutik även som webbshop på kattkatt.se. Katt!Katt! var förr belägen på Odengatan i Stockholm men har nu slagits ihop och blivit en del av Vallentuna Kattcenter.

kattkattminskad

Allt överskott från försäljningen i butiken går till att hjälpa Solgläntans hemlösa katter, samtidigt som du handlar gör du en god gärning för de behövande katterna.