Här kan du se bilder på våra fina hemlösa katter som söker nya hem. När dom fått nya hem tas dom bort här i från. Är du intresserad utav någon av katterna är du välkommen att boka in ett besök på katthemmet genom att maila oss på info@kattpensionat.com berätta gärna i mailet lite om dig själv och vad för liv du kan erbjuda en katt.

Man kan inte boka en katt utan att man träffat katten samt oss.

Alla våra katter är veterinärbesiktigade, id-märkta med chip, avmaskade, vaccinerade samt försäkrade i Sveland Djurförsäkringar. Våra katter som är över 6 månader är även kastrerade.

Vi säljer aldrig katter under 6 månader som ensamkatter.

En vuxen katt kostar 2500 kr
Två vuxna katter kostar 4400 kr

En kattunge kostar 3800 kr
Två kattungar kostar 7000 kr

Ljung
Född ca 2019
Inne/utekatt

Ljung kom till oss tillsammans med flera andra katter då hennes ägare inte kunde ha dem kvar. Hon är väldigt snäll men fortfarande lite försiktig av sig. Hon vill flytta till ett lugnt och tryggt hem som kan erbjuda henne mycket kärlek och låter henne blomma ut i sin egen takt. Hon vill gärna ha en trevlig kattkompis och framöver även utevistelse i någon form.
Ljungs fina päls kräver en del pälsvård, så det måste nya hemmet vara redo att ge henne.

Junior och Liten
Födda 2008 samt 2014
Innekatter som eventuellt kan uppskatta lite utevistelse.

Junior och Liten kom till oss efter att deras husse avlidit. Nu söker de ett nytt hem där de kan få fortsätta bo tillsammans, de är väldigt förtjusta i varandras sällskap och kommer inte flytta separat, i nya hemmet bör det inte finnas några djur sedan tidigare.
Junior är en väldigt kelig herre, han vill gosa mest hela tiden och är väldigt pigg för sin ålder, dock har han astma som måste behandlas två gånger om dagen med en astmaspray som han får andas in via inhalator. Junior är van vid sin inhalator och tar det med en klackspark, och vi visar såklart hur den funkar innan han flyttar.
Liten är lite mer försiktig av sig och vill lära känna en person i sin takt innan hon blir helt bekväm, när hon väl lärt känna en person blir även hon en kelig och mysig kisse.

Ris
Född ca 2019
Inne/utekatt

Ris kom till oss med flera andra katter då hennes ägare inte kunde ha dem kvar. Hon är en snäll men lite försiktig tjej som vill flytta till ett hem med förståelse för att hon behöver lite tid på sig att mjukna upp. Hon vill gärna bo tillsammans med en snäll och trygg kattkompis, och hon vill dessutom ha möjlighet till utevistelse i någon form när hon blivit lite mer trygg i sig själv.
Hennes päls kräver givetvis en del pälsvård, så det måste nya hemmet vara införstådda med.

Bark
Född 2015
Innekatt

Bark kom till oss tillsammans med flera andra katter då ägaren inte längre kunde ha kvar dem.
Han är en snäll men försiktig kille som behöver lite tid för att bli trygg. Han vill med andra ord flytta till ett lugnt hem, gärna med en kattkompis som är snäll och trygg sedan tidigare.
I framtiden skulle han med största sannolikhet uppskatta att få gå ut.
Hans päls kräver regelbunden pälsvård.

 

Lingon
Född 2019
Innekatt
Lingon kom till oss tillsammans med flera andra katter då ägaren inte längre kunde ha kvar dem. Hon är lite blyg men också väldigt nyfiken, så vi tror att hon kommer blomma ut ordentligt ganska fort i sitt nya hem.
Då hon är van vid att bo med andra katter sedan tidigare vill hon gärna göra det i fortsättningen också. Hon kommer troligtvis också vilja ha möjlighet att gå ut i takt med att hon känner sig mer bekväm med tillvaron.
Nya hemmet måste vara införstådda med att hon kommer kräva en del pälsvård i och med hennes långa fina päls.

Räv
Född 2019
Innekatt

Räv kom till oss tillsammans med flera andra katter då ägaren inte längre kunde ha kvar dem. Hon är ganska blyg men hon har gjort väldigt stora framsteg sen hon kom till oss, så vi tror att hon kommer blomma ut ordentligt i sitt nya hem. Hon är van vid att bo med andra katter sedan tidigare vill hon gärna göra det i fortsättningen också, gärna en trygg katt som kan finnas som stöttepelare när saker och ting känns lite läskiga.
Hon verkar inte kräva jättemycket pälsvård, men som alltid när katten har lite längre päls måste man se till att den inte tovar sig, regelbunden pälsvård är alltså bra ändå.

Otto
Född 2013
Innekatt

Otto kom till oss då hans tidigare ägare inte längre kunde ha honom kvar. Han är en snäll och otroligt kelig katt som vill flytta till ett hem där han kan få mycket kärlek. Han kan bo som både ensamkatt eller med en snäll kattkompis.
Otto har en känslig mage och äter specialkost för detta samt medicineras varannan dag. Med denna behandling mår han prima, framöver finns det förhoppning om att fasa ut medicineringen helt men det är såklart inget vi kan garantera.
Otto trivs bra inomhus, men en innätad balkong där han kan sitta och spana på fåglar ibland hade inte suttit fel.

Kotte
Född ca 2014
Innekatt

Kotte kom till oss tillsammans med flera andra katter då ägaren inte längre kunde ha kvar dem. Kotte är en ganska försiktig herre som behöver få lite tid på sig att bli trygg, men han är fortfarande väldigt snäll.
Han är van vid att bo med andra katter sedan tidigare vill gärna göra det i fortsättningen också, men det är inget krav. Han kommer troligtvis också vilja ha möjlighet att gå ut i takt med att han känner sig mer bekväm med tillvaron.
Nya hemmet måste vara införstådda med att han kommer kräva en del pälsvård i och med hans långa fina päls.

Kåda
Född 2018
Inne/utekatt

Kåda är en snäll och försynt tjej som kom till oss tillsammans med flera andra katter. Hon är fortfarande lite blyg men hon gör framsteg varje dag, hon söker ett hem där hon kan få växa i sig själv och bli en trygg kisse i sin egen takt. Framöver när hon blivit mer självsäker tror vi att hon kommer vilja ha möjlighet att gå ut då hon är vad vid det sedan tidigare, hon vill dessutom gärna ha en trygg kattkompis att se upp till när livet känns lite läskigt.

Lav
Född 2015
Inne/utekatt

Lav kom till oss tillsammans med flera andra katter då ägaren inte längre kunde ha kvar dem. Lav är lite blyg när hon träffar nya människor men när hon lärt känna människan vill hon gärna kela massor.
I och med att hon är van vid att bo med andra katter sedan tidigare vill hon gärna ha en kattkompis i sitt nya hem också. I sitt tidigare hem hade hon möjlighet att gå ut och det kommer hon vilja ha möjlighet att göra framöver också i någon form. Nya hemmet måste vara införstådda med att hon kommer kräva en del pälsvård i och med hennes långa fina päls.

Nypon
Född 2018
Inne/utekatt

Nypon kom till oss tillsammans med flera andra katter då hennes ägare inte kunde ha dem kvar. Nypon är en snäll men försiktig tjej som söker ett hem där hon kan få en trygg kattkompis. Hon vill dessutom ha ägare som förstår att hon måste få bli trygg i sin egen takt. Vi tror att Nypon skulle vilja ha möjlighet att gå ut när hon blivit lite tryggare av sig, men en innätad balkong hade hon nog också kunnat nöja sig med.
Nypons fina päls kräver en del pälsvård, så det måste nya hemmet vara redo att ge henne.

Kontakta oss

$

Grävelsta 16 186 92 VALLENTUNA

$

08-510 235 13

$

info@kattpensionat.com

Öppettider Pensionat

Alla dagar:  10:00 - 11:00

Helgfri måndag: 10-11 och 18-19

Helgfri torsdag: 10-11 och 18-19

Nyårsdagen, Midsommardagen & Julafton: Stängt

Öppettider Veterinärklinik

Måndag - Onsdag: 08:30 - 14:30

Torsdag: 18:00 - 21:00

Fredag: 8:00 - 13:30

Stängt röda dagar och helger