Här kan du se bilder på våra fina hemlösa katter som söker nya hem. När dom fått nya hem tas dom bort här i från. Är du intresserad utav någon av katterna är du välkommen att boka in ett besök på katthemmet genom att maila oss på info@vallentunakattcenter.com berätta gärna i mailet lite om dig själv och vad för liv du kan erbjuda en katt.

Man kan inte boka en katt utan att man träffat katten samt oss.

Alla våra katter är veterinärbesiktigade, id-märkta med chip, avmaskade, vaccinerade samt försäkrade i Sveland Djurförsäkringar. Våra katter som är över 6 månader är även kastrerade.

Vi säljer aldrig katter under 6 månader som ensamkatter.

En vuxen katt kostar 2500 kr
Två vuxna katter kostar 4400 kr

En kattunge kostar 3800 kr
Två kattungar kostar 7000 kr

Siri och Saga
Födda 1/6 2013 och 18/11 2014
Utekatter

Siri och Saga kom till oss som privata omplaceringar då tidigare ägarna inte längre kunde erbjuda dessa tjejer någon utevistelse pga flytt. Siri och Saga, mor och dotter, är två väldigt härliga tjejer som är otroligt keliga och goa. De söker ett nytt hem tillsammans där de får möjlighet att gå ut fritt, allra helst på landet. Siri och Saga skulle kunna tänka sig att dela hem med kattvana barn, att kunna få lite extra kärlek och gos tackar de inte nej till.

Prinsen
Född november 2019
Innekatt

Prinsen kom till oss då hans ägare inte längre hade möjlighet att ha kvar honom. Han är en väldigt kelig och go kille som är en mästare på att spinna högt och mycket. Prinsen vill flytta till ett hem med så lite ensamtid som möjligt, han hade passat bra hos en barnfamilj med lite äldre barn. Vi tror att Prinsen vill bo som ensamkatt för att kunna få all den uppmärksamheten som han vill ha.

Morran BOKAD
Född 2016
Inne/utekatt

Morran kom till oss som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden.
Hon är enligt uppgift en bengalblandning vilket vi definitivt har anledning att tro på. Hon är väldigt pratglad och full av energi. Hon gillar att gosa och att vara med där det händer grejer, hon har dock integritet och gosar bara på sina egna villkor. Hon vill bo i ett hem utan barn eller andra djur, och gärna med tillgång till utevistelse då hon har mycket energi och behöver mycket stimulans för att vara en nöjd katt.

Otto
Född ca 2013
Inne/utekatt

Otto är en härlig kille som är väldigt vänlig men bestämd. Han gosar mycket och kryper gärna upp i knät och trampar på en, men om han inte är på humör så är han väldigt tydlig med att visa detta. Otto vill bo som ensamkatt och han vill inte bo i ett hem med barn. Han vill flytta till ett hem som kan erbjuda honom mycket stimulans och någon form av daglig utevistelse, antingen på en innätad balkong eller ute på landet där han kan få springa fritt.
Otto har en känslig mage och står på specialkost som han kommer behöva fortsätta med i sitt nya hem.

Knut
Född ca 23/6 2021
Innekatt

Knut är en gullig och go liten kattunge som kom till oss vid ca 6 veckors ålder efter att ha hittats ensam i en skogsdunge i väldigt dåligt skick. Han var väldigt undernärd, uttorkad och snorig. Han var i så dåligt skick när han kom att han fick bo hemma hos vår veterinär första veckan för att kunna få den vården han behövde. När han blivit frisk och stark nog fick han flytta ut i ett jourhem där han nu bor tillsammans med hemmets andra katter som kan lära honom allt om att vara katt.

Knut önskar sig ett hem där han kan få mycket kärlek och uppmärksamhet. Det är ett krav att det nya hemmet har en annan trygg katt på max 2-3 år som skulle uppskatta att få en pigg lekkamrat. Knut är fortfarande lite blyg av sig efter att ha levt sina första veckor i hemlöshet, men vi tror att han kommer bli en väldigt härlig kisse när han växer upp. Knut föredrar att bo i ett hem utan hundar.

Hunter
Inne/utekatt
Född 2018-05-10

Hunter kom till oss som en privat omplacering då han inte riktigt trivdes hemma längre. Hunter vill kunna gå ut som han vill, allra helst på landet, så utevistelse är en krav i det nya hemmet.
Han är en kelig och go kille som är väldigt nyfiken av sig, han vill ha mycket sällskap och stimulans.
Hunter vill bo som ensamkatt, och inte med allt för små barn, lite äldre barn går bra.

Kontakta oss

$

Grävelsta 16 186 92 VALLENTUNA

$

08-510 235 13

$

info@kattpensionat.com

$

info@vallentunakattcenter.se

Öppettider Pensionat

Alla dagar:  10:00 - 11:00

Helgfri måndag: 10-11 och 18-19

Helgfri torsdag: 10-11 och 18-19

Nyårsdagen, Midsommardagen & Julafton: Stängt

Öppettider Veterinärklinik

Måndag - Onsdag: 08:30 - 14:30

Torsdag: 08:30 - 12.00

Fredag: Stängt

Stängt röda dagar och helger